OVER SCHAAFF & KO

Beste gast,

We willen je graag even kort laten weten wat wij van plan zijn!

Schaaff & Ko is ontstaan uit een idee van George en Maikel. George al een tijd ondernemer in Almere en Maikel klaar voor de bekende nieuwe uitdaging. Na uitvoerig overleggen kwamen wij uit op het “kip van het spit” concept. In veel grote steden al in meerdere vormen te vinden maar nog niet in Flevoland. Dit gaf de doorslag en na een aantal roerige maanden opent Schaaff & Ko haar deuren op het Belfort in Almere!

Het idee is vrij simpel, wij willen de lekkerste gegrilde kip van Almere verkopen. Met de Kip van “Tante Door” en een ambachtelijke met de hand gebouwde rotisserie denken wij dit doel te kunnen bereiken.

De Tante Door kip wordt groot gebracht in een ruime stal waar door middel van dakvensters de kippen een normaal dag en nacht ritme hebben, ze hebben genoeg ruimte waar het voer wordt uitgestrooid om te zorgen voor genoeg beweging en er wordt geen antibiotica gegeven. Voeg daar voldoende tijd aan toe om uit te groeien tot een kip van 1 tot 1,2 kilo en het resultaat is een flinke, malse, sappige kip die heerlijk van smaak is.

Naast de kip serveren we verse frieten, huisgemaakte sauzen voor bij de kipvarianten en de salades hebben allemaal een huisgemaakte dressing. De gerechten zijn simpel maar door de verse ingrediënten en het feit dat we veel zelf maken worden ze toch speciaal en vooral extra lekker.

Naast een hapje hoort een drankje en ook daarin hebben we een flinke keus. Naast een aantal heerlijke bieren zijn er ook genoeg wijnen om uit te kiezen. George zal je als gastheer met zijn team graag informeren over de keuzes en al je vragen beantwoorden, ook als het over dieetwensen gaat.

Wij hopen dat je snel is langskomt en geniet van de gastvrijheid, de gerechten en de dranken. Wij wensen je alvast een aangenaam verblijf en smakelijk eten!

Schaaff & Ko

VACATURES

Op dit moment zijn er helaas geen vacatures open. Houd onze website in de gaten voor nieuwe vacatures.

SFEER